Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Silné dílko, opravdu hodně silné.
15.11.2012 18:23 | NikitaNikaT.
Ta lahev vodky...ty jsi stále v depkách...nebudu už to tipovat, chci od tebe číst něco hezkýho...třeba ti to oplatím...pravda, krev tu neteče, nikdo neumírá...ale pocity z toho dobrý teda nemám...určitě to umíš, jen se přinuť.RM.;-)
14.11.2012 22:35 | Robin Marnoli