Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Spousta lidí se drží toho, že přátelství je víc a nejspíš to tak i je :) doufám, protože mám to samé s kamarádem :) moc pěkná básnička :)
13.11.2012 23:50 | Micheeelle
bývá to tak téměř vždy, u jednoho z nich.
13.11.2012 8:00 | Robin Marnoli