Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pro mě si anděl

Pro mě si anděl

Emča Básně » o Lásce

Anotace: Láska bolí i hřeje usměj se ono to ustane :)

Jsi anděl z nebe,
já chci být u tebe.
Jenže to mi nedovolíš,
o jinou ty stojíš.
Strašně mi chybíš to ty víš,
ale jak moc to netušíš.
Tvůj hlas mi v hlavě zní,
je to k zbláznění.
Srdce mé máš,
ale kam ho dáš?
Zavazí... tak do něj kopáš.
City se neptají
a tak slzy po tváři stékají.
Publikoval(a): Emča, 12.11.2012
Přečteno (455x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 08:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti