Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
¨tak tě emčo vítám tady. Tipovat ti to tedy nebudu. Ale můžeš se tu určitě zlepšovat ve svých básních a dělat těmi svými radost jiným. Tak te těším na příště.RM.
12.11.2012 21:14 | Robin Marnoli