Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Joo štěstíčková.
8.11.2012 18:02 | Lilien
Skvělé počtení, vážně. Vůbec mi nevadí délka, Tvé dílko se mně dobře četlo, našla jsem si v něm cosi své... díky.
8.11.2012 16:51 | NikitaNikaT.