Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Tu,tu,tu,tú.tú,tú.tu,tu,tu

**Tu,tu,tu,tú.tú,tú.tu,tu,tu

Květka Š. Básně » ostatní ...

Anotace: no jasně,S O S...

~~
~Letí,letí~
~~~~~
Vítr fouká,draci letí
na louce je fůra dětí
svoje draky vyprovází
a ti sebou sem tam hází.
Jeden o strom zavadí
jen se koukám.Nevadí?
Ve větvích pak chvíli čeká
už mě nechce,teď se leká.

Pak jeden táta zdvihá kluka
a ten sundá toho draka,
kluk a drak už dole stojí
do oblak se tvůj drak bojí?
Tak dostal nový střapeček
na tvářičku flastříček,
novou šňůrku na špulku
a místo nosu bambulku.

A že vítr stále fouká
drak se z výšky zase kouká,
pak přistane,celkem hladce
u nás doma.Na zahrádce.
Obhlédl si pole,lán
už tě dráčku doma mám.
Připevním tě k plaňce plotu
napíšu ti psaní
tututu,tútútú
tututu…
~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 26.10.2012
Přečteno (95x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, NikitaNikaT., děda včela, modrá

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 05:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti