Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Ano, Květuško, ty jsi jedno veliké srdčíko... modravé :o) Také jsem před nedávnem viděla dítka pouštět draky, mno, ale jstlik v sobotu nachumelí, bude po dracích... snad zůstanou... jenom ti vločkoví.
26.10.2012 16:13 | NikitaNikaT.
Zase jedna od srdce!
26.10.2012 14:42 | modrá