Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Poklona. Toto má mysl asi zatím nedokáže. Fakt super dílo
19.10.2012 22:45 | Robin Marnoli
Suprově napsané a suprový závěr, který až mrazí a vehnal by slzu do očí... ST!*** za napsání, vyjádření... myslím, že není potřeba jiných slov dodávat.
9.10.2012 15:50 | NikitaNikaT.
...úžasné!Já dostala taky přidělené...
6.10.2012 20:50 | modrá
Velice filozofické dílko, hodné dlouhého přemýšlení, které se dá různými způsoby vyložit.Já si jej vykládám jako lidské konání v tomto komplikovaném světě, zvláště to lidské teplo a vše co s tím souvisí.
6.10.2012 17:49 | děda včela