Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Působivé dílko, pro mě maloučko s nádechem smutku, snad... jakési naděje, či touhy, která skomírá. Tedy... takhle to na mě pocitové působí.
28.9.2012 21:03 | NikitaNikaT.
Email:
Heslo: