Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vzpomínková

Vzpomínková

XXX-XXX Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Po dlouhé době divný pocit, vyjádřený veršem

V hlavě zmatek, možná splín,
Já o tobě (o nás) přemýšlím.
Co by se stalo, kdybych pošeptal ti ano.
Co by se stalo, kdybych polibek ti dal.
Možná bych ti po probuzení říkal dobré ráno,
a do očí se ti zamilovaně díval.
Byl bych jak v pohádce,
ve splněném přání
Byl bych tak štastný,
to nemáš zdání.
Nosil ti květiny,
vše co by sis přála
a za to chtěl jediné,
aby ses smála.
Třeba by to nevyšlo,
ale měl jsem to zkusit
aspoň bych v sobě nemusel,
tu bolet dusit.
Publikoval(a): XXX-XXX, 12.9.2012
Přečteno (507x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, msl, bera, děda včela, J sh' T r' k, Kett, Lilien, GAIA77

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti