Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Piš tak, jak Ti to vyhovuje.Snad píšeš sobě,nebo někomu pro radost.
14.9.2012 9:46 | děda včela
Řekni jí to...prosím a netrapte se :-)
13.9.2012 21:27 | Kett
Někdo má rád, jednoduchý přímý verše, já jsem opak. Chci je mít košatý. Kličky, odbočky to se mi na tom líbí :-)
13.9.2012 17:42 | XXX-XXX
Hele víš, jak to je ?
Kdyby byly v prdeli ryby, tak si na vánoce sereme po stole.Máš tam hodně zbytečnejch kliček, interpunkcí. I slova by šla zvolit vhodněji.Text sám o sobě je masakr.Je to super.
13.9.2012 17:21 | Marcone
Opravdu překrásné. Třeba tu šanci někdy ještě dostaneš.
13.9.2012 11:06 | GAIA77