Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

"Filozofové,hipíci a herci"

"Filozofové,hipíci a herci"

Rezavá plechovka Básně » ?nezařazené?

Anotace: Sama nevím,co si o tomto počinu myslet...

Tak zase debatujeme o Bohu
o surrealismu
o pop artu
to vše pod haluzemi mírně šumících bříz
jsme jedno velké ucho
kniha v které společně chcem číst
stejně jako pandí kmen naší ochránkyně

zkouření
zhnusení nad svou vlastní existencí
s nejlevnější krabicí vína
je nám líp !!
studená betonová země
mírné paprsky slunce
a atmosféra hezčí nežli v Národním

16. srpen výroční den
psychedelie
dávno pominula
Jeffersonovo letadlo vzduchem letí
aby připomenulo život
dávno
popředávkovaných květinových dětí
a aby se zřítilo v šedi

zbývají jen my "herci" 21. století
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 8.9.2012
Přečteno (45x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla, Martin Havlíček, Puris

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti