Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
to je právě to že o tomhle se už dávno nedebatuje....svět se hrozně změnil a má jiné starosti,třeaba pančovanej alkohol! Mě básen hodně potěšila,příjemná změna.
13.9.2012 20:18 | Martin Havlíček