Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hic sunt leones

Hic sunt leones

qala Básně » o Sexu

Anotace: ...

Jediná svíčka osvětlovala mansardu
když mě rozbouřený oceán chladného saténu
vrhl na rozpálený ostrov
teď Robinson podmanitel
a pak zas učenlivý otrok Pátek
vpisuji nehty zuby do tvé kůže
poselství tak důvěrná
že je neprozradím ani sobě

A zatímco uprostřed pevnina září puká
vzpíná se proti mému žíznivému jazyku
její nedohlazené okraje v temnotě
ještě odolávají umu kartografa

Z parergonu mapy zubí se na nás
obhroublé něžné obludy
ze svíčky odkapává čas
a to ubývání je ten nejsilnější prostředek
co vydá za španělských mušek roj
Publikoval(a): qala, 6.9.2012
Přečteno (185x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, děda včela, Marcone, Engliš, Lugilla

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 09:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti