Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
velmi poutavá ale náročná poezie...dávám bod.
7.9.2012 23:07 | Martin Havlíček
Už delší dobu jsem nedal ST, ale tady je zasloužený :)
6.9.2012 17:12 | Engliš
Nádherná, podmanivá, tajemná - takový kousek pevniny, který láká k prozkoumání svými tlumenými světly a vůněmi... :)Moc se Ti povedla, tohle je přesně poezie, kterou mám ráda, děkuji...
6.9.2012 15:49 | Lugilla