Mám rád své pseudokamarády ...
Mám rád své pseudokamarády ...
ledově mlsná tříšť
schvácená plamenem
do smrkových listů
nebetyčně chrstnem
trochu syrové pomluvy
ať srdce už nemluví
nejsou vhodná slova
pro ty,co ustláni,
bez skrupulí znova
očima ústy, lžou dlaním
kapsy plné rukou
v očích kamarádská zrada
jiní už nikdy nebudou
pseudo-přátel banda
Publikoval(a):
Marcone, 5.9.2012