Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
mě se to líbilo,básen o falši,zradě a jak je jednoduché býti schovaný za monitorem,i když nevím přesně jestli to je tak myšleno. Básen si dobře schoval,ale ten základ je jasnej.
7.9.2012 16:06 | Martin Havlíček
Nezlob se, ale tentokráte jsem vůbec nepochopil Tvůj "výtvor" - připadá mi to jako "nepoetické poetično", zkrátka blbost.
..ledově mlsná tříšť
schvácená plamenem
do smrkových listů... atd ... smrk nemá listy, ale jehličí .. atd.
6.9.2012 10:10 | děda včela
Téma je dobrý, zpracování už trochu horší. Třeba mě hned po prvním přečtení praštil do očí rým "slova - znova" a pak jsem úplně nepochopila začátek básně (asi první tři verše), nějak mi tam nejde významově, ale možná to jen nevidím...
6.9.2012 7:26 | Lugilla