Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
slunce po schodech
přešlo od východu k západu
...tohle je pro mne vrchol básně
básen je jedna náderná představa...dva body.
7.9.2012 15:33 | Martin Havlíček
Teda, až na tu poslední sloku, je to úplně super...
5.9.2012 14:34 | Lugilla