Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Až do konce

Až do konce

Zkus se zastavit
a zamyslet se,
opravdu chceš
takhle žít?
Je těžké nezbláznit se.
Každodenní stres, mysl je
unavená a vyčerpaná.
Vydržet až do konce,
má duše bude
peklem vykoupena…

Chci se zastavit
a spočinout, ale
je těžké žít s
tím zlem kolem,
musím uhynout.
Budu vítán v
nebi?...
Řekni…
Nemám možnost jinou.
Až do konce….
Publikoval(a): Makaveli, 4.9.2012
Přečteno (391x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: bera, Martin Havlíček, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 09:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti