Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Docela jsem se nad tím zamyslela...fajn počtení :)
18.9.2012 15:02 | Rezavá plechovka
Nebylo to špatný,mám celkem rád oznamovací pocity a zpovědi,které se týkájí naší moderní zasr..ý doby! Je vidět že přemýšlíš a vidíš...jen takových víc.
5.9.2012 20:49 | Martin Havlíček
Černé dílko, ale myslím si, že občas se takto cítí mnoho z nás.
4.9.2012 16:27 | NikitaNikaT.