Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

SAVOIR VIVRE

SAVOIR VIVRE

Oplétá lahve se šňapsem
osminohý lord svými sítěmi
a z vinět stín času
snímá punc kvality.

Na východě slunko
vyrostlo z kolébky,
srdce lásky čistí hrdost
sekundantům smrti.

Pohledem usychá chryzantéma -
černobílým pohledem ženy;
ta fotografie
z rubu voní po nektarinkách.

Býval prvorozencem důstojnosti,
teď se krev druhova
obtiskla na manžetách.

Šerosvit ostře vrhá svůj šíp
na prázdné místo
po soubojových pistolích...
Publikoval(a): Lugilla, 2.9.2012
Přečteno (199x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lilien, Martin Havlíček, qala, Puris, Sonja la Rosa, Marcone, Ružka, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti