Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
tady to je jasný....héééé to nemá cenu komentovat,zkušenosti mluví za vše....hééé,zase si mě pobavila plechovko.
27.8.2012 20:55 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: