Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
krásně se to dalo představit a super obrat ty sirény...dávám dva body.
27.8.2012 19:39 | Martin Havlíček
Půvabná poezie, krásně jsem se zasnila...
25.8.2012 16:08 | Lugilla
Email:
Heslo: