Tělo
Tělo
Jsi jak pára nad hrncem
Tvým tělem jsem rozdrcen
hebké je a křehké
Jdou na mně touhy velké
Chci jen ochutnat
Tvůj pot
Díky bohu za ženský rod
Snažím se odolat
Pokušení
Ale nedovolí mi to
Mé vzrušení
Tak netrap mě tolik
Chtěl bych tě skolit
Na postel hodit
Všechno z tebe strhnout
A do víru vášně se
Vrhnout
Už začínám tuhnout
Počkej
Brzy to přijde
Vlna uspokojení
Z tebe výjde
Jsi stále žhavější a udělanější
Chci s tebou sex
Jako byl ten včerejší
Aby byl krutější
A odvážnější
Nic na světě není dokonalejší
Všechny polohy a techniky
Slyším tvé výkřiky
Pokropím tě výstřiky…
Ach Bože díky ti
za její tělo
které sex-apeal
tak velký mělo.
Publikoval(a):
Makaveli, 18.8.2012