Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
díky za povzbuzení:)
20.8.2012 12:26 | Makaveli
nesnaž se za každou cenu rýmovat nesluší ti to a básen pak bije do očí...co se týká obsahu zkus do té tvé konstrukce zapojit trocha citu a lidskosti...tohle to čtenáře nemuže čapnout,nějaký talent u tebe cítím ale musíš na to jinak a věřím že se budeš zlepšovat.
19.8.2012 18:46 | Martin Havlíček