Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Politic-hero

Politic-hero

Rezavá plechovka Básně » o Lidech

Anotace: Hodně stará záležitost

Dnes
už není čas pro hrdiny
co nasazují za nás krky
na očích škrabošky
a naškrobené slipy
u pasu
stříbrné háky
Dnes
je čas
pro záporáky
co jezdí bavoráky
s bilbordů
na nás se usmívaj
a já mám strach
že tito
kvádroví Supermané
přežijí jen nás
koho jiného ?
už sirény zvučí na poplach
a my nastavíme
tváře
paže
a kejháky !!
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 13.8.2012
Přečteno (61x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, děda včela, Marcone, Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti