Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
asi v 15 letech
14.8.2012 18:53 | Rezavá plechovka
...bože plechovko když je tato záležitost hodně stará,tak prosim tě v kolika letech si tohle napsala,když ted ti je 17 let.
14.8.2012 16:22 | Martin Havlíček