Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
škoda té prasklé hadice...hééé (né to je černej humor)...tento typ básní byli pro mne vždycky šálkem a je jedno jestli v období kdy sem relativně nešťasten nebo relativně šťasten,prostě se mi to dobře čte. dávám dvě hadice...huááá!...já vím tam dvě nejdou.
8.8.2012 17:09 | Martin Havlíček
Raději o tom ani nepřemýšlet.
8.8.2012 8:57 | děda včela
Ta asociace je jen sled myšlenek, jak by to mohlo jít, pokud by se nic neposralo. Jo, někdy jsem o tom přemýšlel.
7.8.2012 21:55 | Marcone
Odvážné téma...dobrá báseň!
7.8.2012 20:09 | Kytka62
Dost cynická anotace, nemyslíš? Co prostředků vyjadřovacích je to ale zbásněno znamenitě, to musím nekriticky uznat, jen...
Teď se mi možná budeš smát, ale z každé takové podobné básně je mi hrozně úzko...a věřím, že autor je nadán velmi bujnou fantasií...
Moc se mi líbí verš "cítím, jak necítím nic", je naprosto geniální...
7.8.2012 19:33 | Lugilla