Život je boj!
Život je boj!
Anotace: To co jsem napsal není báseň, ale nevím do jaké sekce bych to měl zařadit a tak to dávám sem. Snad se nikdo nebude zlobit.
Život je boj a do boje se chodí se vztyčenou hlavou. Boj můžeš prohrát a nebo vyhrát ale nikdy ho nesmíš vzdát. A to samé platí o životě, chvíli vyhráváš a pak zase prohráváš. Chvíli jsi na hoře a pak zase dole. Ale co Tě nezabije to Tě posílí a nikdy se nesmíš vzdát. Boj nikdy nevyhraješ pokud se hned vzdáš a nikdy tím pádem nezjistíš zda li by jsi měl na to te boj vyhrát a nebo ne. Pokud v životě vážně chceš něčeho dosáhnout tak to nesmíš vzdát i když to vypadá že to nedokážeš ale musíš si jít za svým snem a cílem. Vždy je šance vyhrát a když opravdu věříš tak se Ti vše splní :) (V.V)
Publikoval(a):
Witty 20, 24.5.2012