Zdroj
Zdroj
Anotace: Vzešli jsme z věčnosti,z věčného zdroje,který Je a vždy bude.
Vesmír není lineární .Neexistuje ani vývoj ,ani Hierarchie.Existuje jen Jeden ,který je Vším.To čemu říkáme vývoj, je jen hra,kterou jsme stvořili ,abychom dokázali sebe sama rozlišit a poznat.
Všechny bytosti poskytují prvotnímu stvořiteli kontext ,kontext toho kým Je.Prvotní zdroj zažívá sám sebe skrze nás .
Tento zdroj na nás hledí s pokorou ,tak jako matka na své dítě.
Tento zdroj čeká co uděláme, chce se od nás učit ,tak jako my se učíme od svých dětí.
Tento zdroj nás bezpodmínečně miluje,tak jako my,milujeme své děti.
Tento zdroj neříká ,co je lepší a co horší,protože nic takového neexistuje.
Tento zdroj touží sám sebe poznat jako bezpodmínečnou lásku ,jako bezpodmínečnou lásku ,kterou Je.
Tento zdroj nás nikdy nezatratí ,ať uděláme cokoli.
Tento zdroj nám dal svobodnou vůli,svobodnou vůli vyjádřit svou podstatu ,svou lásku ,svou vnitřní moudrost.
Važme si těchto darů,protože to kdo Jsme....SE PROJEVÍ V NAŠÍ REALITĚ.
S pokorou ke Stvořiteli,lidem,lidství......
Publikoval(a):
morf5, 22.11.2011