Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Země dar Bohů

Země dar Bohů

morf5 Úvahy » ?nezařazené?

Anotace: Užívej všech darů s pokorou a láskou...

ZEMĚ-DAR BOHŮ
Ten největší dar co nám kdy byl dán je naše planeta, naše matka Země, která nám dává pocit jistoty, pocit sounáležitosti, jednoty a harmonie.
Žít v souladu s přírodou, vážit si jejich darů, které nám poskytuje ze svého vlastního lůna, vnímat matku přírodu jako celistvou bytost, je náš odvěký sen.
Je to sen, který se musí stát skutečností a jen my můžeme tento sen proměnit v naši novou REALITU. Každý den,každé ráno se probouzíme na této zázračné planetě.Je opravdu zázračná,plná života,je to skvost vesmíru,drahokam, který nám byl dán, zapůjčen, tak jako nám byly zapůjčeny naše děti.
Země je rajská zahrada, která se probouzí k životu. Musí se oprostit od starých paradigmat,tak jako my musíme opustit staré vidění světa a pochopit řád vesmíru, který je cyklický a plný života a změn.
Musíme si uvědomit, že bez těchto změn by se naše planeta nestála úplnou, celistvou.
I my se musíme stát celistvými, schopni reagovat na změny a pomoci druhým v hledání světla, v hledání a pochopení nového systému, řádu, který je nevyhnutelný.
Žijme své životy s pokorou, uplatněme ve svých životech vše co VÍME a vytvoříme NOVÝ SVĚT.
Svět plný lásky a harmonie s přírodou. Život je VĚČNÁ HRA,kterou nemůžeme prohrát.
S láskou k planetě, po které chodíme
S láskou k lidem a NOVÉMU LIDSTVÍ.
Publikoval(a): morf5, 19.11.2011
Přečteno (151x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 10:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti