Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

VZPOMÍNKA NA DĚTSTVÍ

VZPOMÍNKA NA DĚTSTVÍ

morf5 Úvahy » ?nezařazené?

Anotace: VZPOMÍNKA NA DĚTSTVÍ

VZPOMÍNKA NA DĚTSTVÍ
Vzpomeňme si na tu nejúžasnější část našich životů, vzpomeňme na radost, na pocity štěstí, neochvějné svobody,bezpodmínečné lásky k životu,které jsme zažívali ve svém dětství..Tak lehce, tak samozřejmě jsme si uvědomovali každý okamžik. Každý okamžik byl totiž jedinečný, každý okamžik byl zlatý.
Jako děti jsme měli čistý a jedinečný záměr, záměr žít skutečný život ,život vyjádřený v pravdě .Věděli jsme, že život je jedna velká hra ,že život je divadlo ,jeviště na kterém má být vyjádřena naše pravda .Pravda ,jež se nám vryla do očí ,pravda, jež chtěla být vyzářená do prostoru.S tímto snem jsme se narodili ,s tímto snem budeme žít ať už jej vyjádříme ve svých životech ,či si jej necháme uschován na dně své duše.
Naše ušpiněné ruce,mokré kalhoty či díra v nové botě nás nemohly zastavit,cítili jsme radost,jednotu i spojení s matkou Zemí, s naším životem .Náš přirozený svět byl naší ulitou,byl naším chápáním našeho jedinečného úkolu.Náš úkol je výjimečný a přišel ve výjimečný okamžik.
Když najdeme odvahu žít svůj sen, když najdeme odvahu prožít svůj život naplno s vědomím si svého božského záměru, teprve tehdy poznáme, že náš život má hluboký smysl. Život se může zdát nesmyslný a také je. Život nemá smysl , dokud mu ho nedáte.
Najít smysl svého života, ukotvit jej a naplno prožít, je ten největší dar. Je to dar Duši, jež nemá hranice,Duši jež nikde nezačíná a nikde nekončí.Život je nekonečná spirála a tato spirála vás naladí na váš skutečný záměr, skutečný život,vyšší frekvence.
Radujme se z našich životů, radujme se tak, jako jsme se radovali jako děti, hrajme život tak , jako jsme si hráli,když jsme byli dětmi.Nechme v sobě promluvit to malé dítě,které nezapomnělo proč sem přišlo.Když jsme byli malí, věděli jsme přesně co máme dělat,na co si hrát a kým se stát. .Protože jedině skutky a svými činy vyjádříme svou pravou podstatu ,své jedinečné dítě:-)

Probuďme své vnitřní dítě a učme se od dětí vlastních…
Publikoval(a): morf5, 18.11.2011
Přečteno (445x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 04:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti