Láska si nevybírá
Láska si nevybírá
Anotace: Může člověk žít bez lásky?
Žít celé dny ve snění nebo realitě?
Raději se zamysli a otevři oči,
dokud je ti přáno.
Je pravá láska jenom vysněný poklad,
který každý nenalezne?
Osud si vybere jen některé,
ostatní nechá přežít v samotě.
Ale lásku by měl prožít každý,
aby poznal,
jaké je to ji cítit a neodolat.
Za lásku by většina položila i cenu nejvyšší.
Proč nemají to štěstí všichni z nás?
Život si s námi zahrává a stále mu to prochází.
Jak se má člověk bránit?
Má ukončit svůj život, aby osud poznal,
že dělá chyby a nutí lidi k smutku?
Smutek je jenom pocit bezmoci,
který položí i silné z nás.
Bez přátel je jen pomalou cestou do temnoty..
Publikoval(a):
Ste3ao, 7.10.2011