Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Brána života

Brána života

Ste3ao Úvahy » o Životě

Anotace: Smysl našeho bytí..

Život každého z nás
je předem určen svou linií.

Kde nám začíná a
kdy vlastně končí?

Celý svět je plný důsledků a příčin.

Může člověk považovat za štěstí
svůj vlastní život?

Štěstí je řízeno osudem,
nikdy nevíme koho potká a kdy si ho vybere.

Někdo ho prožije víc,
jiné potká jen jednou za život.

Smrt někoho zasáhne,
jiné ale osvobodí.

Život v osamocení je jako smrt,
která je pomalá a bolestivá.

Proč prodlužovat smrt,
která stejně jednou přijde
a vybere si každého.

Člověk by měl začít uvažovat nad smyslem bytí,
a ne se považovat jen za dítě štěstěny.

Jsme všichni na našem světě užiteční a žádaní?

Každý si sám dokáže odpovědět a určit své místo,
které mu náleží.

Kolik nám zbývá času?

Může vás něco zachránit před pádem do propasti?

Svět je plný možných poznání
a neukáže nám nikdy směr.

Vše prožité je zapsáno navždy.

Nikdy nic nebude smazáno a ukradeno..
Publikoval(a): Ste3ao, 7.10.2011
Přečteno (301x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 15:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti