Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Životní příběh - můj svět

Životní příběh - můj svět

Z fotek vidím že... byl tu vždy pro mě můj Petr, pejsci už od samého začátku tu byly zvířátka, v mých 6 letech mi mamka koupila žehličku suchozemskou, mé první zvíře.
Pak myši, křečci psi ano psi ty tu byli od mých 9 a močata, kdyż vidím tenhle svět, myslím že sem byla hodný , citlivý člověk myslim.
Že rodiče, na rodiče si moc nepamatuji nic veselého jen, to špatné, což je zvláštní...


No a pak přišla kamarádka Stáňa se kterou budu mít v roce 2025 20.výročí seznámení, Maruška, a další lidé ...


Osudový muž manžel byl tu když všichni odešli , byla jsem nemocná moc a on tu pro ně byl všichni mě odkoply i rodiče , sourozenci, všichni. Jak nepotřebnou věc co nemá city.

Jen tu byl Petr a díky němu sem se naučila smát.
Což on je podstata mého žití a teď náš syn Jaroušek.
Publikoval(a): kopretina7777, 15.10.2024
Přečteno (1x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 13:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti