Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Fotky

Fotky

kopretina7777 Úvahy » o Životě

Anotace: Tak koukám na fotky a nestačím se divit:)

Fotky....Ráda fotím, vždyť z fotek jde tolik vyčíst...

Fotky jsou pipsaný list, báseň kterou chci číst...
Z fotek jde vyčíst , že vše je, bylo jinak...Úryvky dějů a bolestí a taky lásky, bolestí v lásce všeobecně,v úžasu vídím na fotkách co uniklo v automatickém braní situace...

Jsou zde často zachycení kolemjdoucí, hodně důležití - příbuzní, neznámí lidé i zcela známí, je zachycen navždy výraz tváře, řeč těla ...

Bolest kterou mají lidé vidět na fotkách, znázorněnou , vykreslenou jako báseň.
A tak z prohlížení fotek pochopím mnohem, mnohem VÍCE...Nejen já...
Publikoval(a): kopretina7777, 28.5.2024
Přečteno (9x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 13:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti