Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jaký Ty Kytky Asi Jsou?

Jaký Ty Kytky Asi Jsou?

Semínko obsahuje genetickou informaci o vlastní identitě, kterou vytvořila předchozí rostlina. Celý její život jí ovlivňují vnější podněty. Nedokáže zasahovat do vlastního osudu, tudíž jen nechává sebou prostupovat vše, co se jí dotýká. Vhodné i nevhodné podněty vstřebá. Vhodné využije, nevhodné ji poškodí nebo zabijí. Důležité slovo je prostupnost (průchodnost).
Začneme od začátku. Semínko ke klíčení potřebuje řekněme vodu, tmu, teplo a správnou půdu. Tudíž čeká. Až ho obklopí všechny aspekty, které potřebuje, vyklíčí. Jak ale pozná, že jsou podmínky správné? Co když jeho předkové neměli stejné prostředí? Jeho genetická informace nemusí obsahovat podmínky nové. Semínko tedy pozná, že podněny jsou vhodné. Samozřejmě nepřemýšlí. Ale jednu myšlenku obsahuje, spokojenou myšlenku JSEM. Květina tedy přijme vše, co se jí dotkne. Jedna rostlina, jedna spokojená myšlenka. Člověk začíná stejně díky spermii s jednou mužskou informací, ale za pomoci pohybu a smyslů se lidské pokolení vyvinulo daleko dál. My řídíme svůj osud. Rostlina dělá ale pravý opak. Když barva našeho vědomí je černá (stačí zavřít oči), tak barva rostlinného nevědomí je bílá. Bílá je přeci barvou prostupnosti, jak už jsme si řekli v předchozím díle. Když semínkem prostoupí správné podněty, vyklíčí. Jakmile se dostane na povrch a vysvitne slunce, její nevědomí se okamžitě mění na mix barev slunečního záření. Prostě prostupuje. Rostlina je naplněna. Její růst se zpomalí a ''užívá'' si světla. Jakmile slunce zapadne, pokračuje ve svém růstu, aby naplnila svůj osud, rozmnožit se. K rozmnožení samozřejmě potřebuje květ. Když květina začne kvést, opět přestane růst a musí být naplněna světlem, aby se květ rozevřel. To znamená, že rostlina zažívá ''orgasmus'' vždy, když jejím nevědomím prostoupí sluneční svit.
Takže vždy, když vegan sežere semínko, připraví onu květinku o celý život i všechny její orgasmy.
Publikoval(a): FourLeaf, 7.8.2023
Přečteno (21x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 01:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 7 stránek.
roboti