Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hřeje Slunce nad Hlavou

Hřeje Slunce nad Hlavou

Slunce produkuje světlo a teplo. Svit potřebují rostliny, které nám vytvářejí kyslík. Teplo potřebují všechny organismy ke svému vývoji. Čím více tepla dostávají, tím rychleji se vyvíjí, samozřejmě v kombinaci s dostatkem vody. Když namočíte rohlík a dáte ho do mrazáku, nic se nestane. Avšak v teple při pravidelné zálivce začne kvést. To znamená jen jednu důležitou věc a nebude se vám to líbit. Planeta se musí oteplovat a my se prostě budeme muset přispůsobit. Pro správný vývoj všech organismů a urychlení evoluce potřebujeme větší teplo. Na zemi jsou stále místa, kde je chlad a pustoprázdno. Jsou to místa, které čekají na svoji šanci. Kromě Antarktidy a cípu Jižní Ameriky se tato území nacházejí většinou na severu nebo ve výše položených oblastech. Při zahřívání planety očekávám na severu urychlený evoluční proces. Slunce zde svítí málo, dny jsou kratší, noci delší a právě kombinace tepla a tmy umožní vytvořit novou úžasnou vegetaci. Světlo je “pouze” krásné a právě tomuto cíli se budou tyto organismy snažit přiblížit. Jak už víte z mých předchozích pracích, všichni touží jen po kráse ať už jakéhokoliv typu. Čím více vegetace se vytvoří, tím přibyde vlhkosti a také srážek.
Planeta se ještě pořádně neprobudila a jen pouze teplo ji povznese na další úroveň.
Publikoval(a): FourLeaf, 6.8.2023
Přečteno (26x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 16.9.2024 22:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti