Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Babička mě chrání i po smrti

Babička mě chrání i po smrti

kopretina7777 Úvahy » o Štěstí, Neštěstí

Anotace: Opravdu se mi to stalo....Zvláštní svět ....

Jiskro života, říkám ti : "Záchrana byla tu!!!"
Vždyď mám šedé vlasy od konečků za 6 týdnů...
Pro těžké časy.
Pro světlo hvězd v noci, stala se mi záhada...

V naději pro svět, tedy manžela Petra a synka Jarouška
V naději pro to světlo co při mě stojí
a padá mi do dlaní z hvězdami přání,
chci žít.

A tak.... vyprávím:
Babička co jnž zemřela, byla moudrá a měli jsme spolu krásný vztah, hlavně k jejímu konci, mučivému odcházení ze světa.
Ale to je jiný příběh.

Já chci sdělit toto:
Bylo mi zle, zbělela mi z té hrůzy pleť , vstávaly vlasy na hlavě, té noci trčeli děsivě jako hnízdo místo vlasů....
Točila se hlava, přestávala jsem vnímat vše kolem.
Myslela jsem že se blíží konec, bylo to opravdu špatné, přestala jsem ten den i jíst.

A potom kdy vše bolavé vyhrotilo,jako vstup do bran pekla a počínající smrt na mě sáhla...
Cítila jsem tu smrt byla ve mě, kolem, všude...
Tu pár minut po půlnoci, slyším babičky hlas:"JDE TI O VŠE"
Slyšela jsem k mému údivu, mrtvou babičku po dlouhé době zřetelně a nahlas.
V obavě, jsem si myslela: "Tak to je vážné, když přišla babička ze záhrobí mi na pomoc!!!"
Dostala jsem tedy sílu a naději a jinak přemýšlela.
Je tu syn, který mě potřebuje, je tu NADĚJE, jinak by mi babička nepomáhala.

Najedla jsem se. Vlasy přestali trčet. Vždyť mám žít, když přišla ze záhrobí babička mi na pomoc.To je síla ,kterou jsem nikdy nezažila.
A tak dál žiju díky radě od mrtvé babičky...Žiju v tajemnou hru osudu.

Mám naději, je reálná, vždyď mám synka a ano šlo mi o vše, Jarouškovi o mámu a Petrovi o manželku....

A tak málem jsem umřela psychicky a z toho i fyzicky, ale žiju!

Vždyť Bůh nám dal synka abych bojovala s hrůzami ve válce, válce s problémy, o kterých píšu básně a mluvím o všem z blízkými, díky Bohu za rodinu, přátele známé a babičku co mě chrání i po smrti...
Publikoval(a): kopretina7777, 7.7.2023
Přečteno (14x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 11:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti