Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vlak

Vlak

smarstin Úvahy » o Životě

Anotace: Každý máme svůj vlak, který nás veze životem. Ať je co nejdelší!

Můj vlak uhání, lpí na svých kolejích,
nechává se jimi vést.

V každém vagonu je kousek mého já
a v každém volném kupé místo pro
nový příběh.

I já uháním, lpím na svém vlaku,
nechávám se jím vézt.

Nevím, kolik vagonů má a kolik volných
kupé zbývá, ale kdo tohle ví? Nikdo.

Procházím svým vlakem a jsem rád za
každé další kupé, za každý vagon, který
ještě není poslední.

Můj vlak uhání a já s ním, lpíme na sobě,
necháváme se vést kolejemi, které se sbíhají
v nekonečnu.

Štastnou cestu!
Publikoval(a): smarstin, 10.9.2021
Přečteno (48x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 04:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti