Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska všeobjímající

Láska všeobjímající

Marie Bernadeta Úvahy » o Lásce

Anotace: ...lásku, pokoj a mír

Láska všeobjímající

Chci splynout s láskou všeobjímající,
chci v srdci svém pěstovat lásku, pokoj a mír
a na nikoho se nehněvat.
Učím se sebe sama milovat
a udržovat radost ve svém srdci.

Nechť svatost je mým cílem, ať srdce hoří napořád.
Nechť duch mne k dobru ponouká,
A já ve shodě s ním svou duši láskou naplním.
Ať každý bližní na cestě se nasytí tou láskou,
která mne skrz naskrz protíná jak šíp
a já moc dobře vím, že úctu k duším musím mít
a každou duši přijímat,
jen nitro a vůle každého člověka ať je svobodná.
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 2.6.2021
Přečteno (63x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 24.4.2024 06:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti