Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V zapadlým pajzlu

V zapadlým pajzlu

nikoolkaaa Úvahy » o Životě

Anotace: Jen nápad, úvaha, přemýšlení...

V zapadlým pajzlu,
Desítky trosek svírá v ruce svou lahev
svůj kousek štěstí, který si brzo vychlastaj…
Trosky života, co nikdo nehledá,
pusto a prázdno v místnosti nikoho…
Bez přemýšlení, bez otázek opíjí se do němoty.
Dejchaj si za krk svý vožralý pravdy,
potahuju z cigára štiplavou smrt,
snažím se nevnímat…

Dveřma prohoděj další vodpad,
došlo jim zlato tak musej ven..
Dusno a nemytý těla,
závan zdechlin a starýho potu.
Beze slov lokaj pocit bezcennosti…
V šedým oparu zatuchlý místnosti je slyšet řev
hraje se o život a dech, mastný karty to rozhodnou.
Stejně chcípnou, dřív nebo pozdějc…
Já si zapaluju další retko a čekám…
Příjde na mě taky řada???
Publikoval(a): nikoolkaaa, 1.3.2021
Přečteno (44x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 06:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti