Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Milenka

Milenka

Diana Stehlíková Úvahy » ?nezařazené?

Anotace: Láska dokáže být tak zlá ale i nádherná a ponaučitelná.

Myslela jsem , že to byla láska ale jak vidím , tak to byla jen sázka , uměl si mi jen lhát a věděl si , že já o tebe budu vždy stát , nechápu proč sis se mnou chtěl jen hrát , když jsem ti dala všechno co si měl rád teď už vím , že věřit ti byla chyba a už taky vím , že dítě a ženu máš doma , teď už jen bůh ví , které z nás si víc lhal a kterou z nás si víc miloval . Bylo to od tebe tak sobecké zranit dvě ženy ,které jsou tak křehké ale já už na tebe kašlu , vždyť mám na víc než jen na falešnou lásku .
Publikoval(a): Diana Stehlíková, 7.4.2018
Přečteno (136x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.5.2024 02:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 2 stránek.
roboti