Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

přání

přání

tutki Úvahy » o Životě

Anotace: je o tom co bych si přála

Miluji rádost, pochopení, toleranci, úsměv na tváři lidí co se usmějí upřímně a kvůli mě , miluji slunce protože jeho světlo hřeje , miluji měsíc jelikož při pohledu na něj vím ze je naděje a místo kde není strach , bolest, smutek, zášť, nevěra, lež, a zlo celkově, chtěla bych slyšet růst stravu, a moudrost stromů, chtěla bych spočítat hvězdy a jednu z nich rozdělit mezi ty co je tak moc miluji, chtěla bych znát jen pláč štěstí a nikdy neuronit slzu smutku, chtěla bych aby moudrost nebyla jen výjimkou ale prioritou, chtěla bych aby objetí bylo zákonem daný, a lidi si cenily toho co mají a neviděli ve všem jen závist, prala bych si aby láska byla jen krásná a cista bez krvácejících ran… přála bych si abych si tohle vše nemusela přát.
Publikoval(a): tutki, 16.10.2017
Přečteno (180x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: MonikaZ

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 20:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti