Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pisálek / Zpověď

Pisálek / Zpověď

Trubka Petr Úvahy » ostatní ...

Anotace: zase o mně, jak jinak. že by autoportét? to dělali třeba slavní malíři. nějaké abstrakce nehledejte, to neumím :-)

Nejsem známej umělec,
ani Jirotka, ani Jirous, ani Jarmusch,
jsem malej pisálek,
baví mne občas něco napsat

Napřed něco okoukám nebo vymyslím,
udělám z toho malé dílky, obrázky,
a z nich skládám puzzle

Ze slovíček vyskládám
něco co se stalo
anebo vůbec nestalo
:-)
Publikoval(a): Trubka Petr, 10.3.2017
Přečteno (211x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kytka62, Pavíočko, děda včela

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 16:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti