Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Teorie lásky 21.století

Teorie lásky 21.století

Claire Tinkova Úvahy » o Lásce

Anotace: teorie lásky 21.století

.....a pak jsme se změnili a změnil se celý svět. Snažili jsme se za každou cenu utéct. Utéct daleko a pryč.....pryč od lidí.....od všech, co by se jen vzdáleně podobali něčemu, co staří mágové a kouzelníci nazývali " láska ". Vzduchem se nesla prapodivná hysterie. Nikdo nevěděl odkud vzešla. Domnívali jsme se, že čím usilovněji budeme kopat okolo sebe, tím snáze utečeme od těch, které milujeme. Otázkou pak zůstávalo, umíme vlastně milovat ? Někteří se ztráceli ve svých vlastních potřebách a sobectví a jiní se stávali puritány a stoupenci sebemučení, respektive rozdání sama sebe ve prospěch všech, ve prospěch celku. Uměl tedy ještě někdo milovat ? Lidstvo se ztrácelo ve svých nedostatcích, hysteriích a prapodivných úchylkách. Láska tak postupem času ztratila svou tvář a vše, co vzdáleně ještě připomínalo život, se zahalilo do tmy a ukrylo svou duši pod vrstvu makeupu, pod masku, která dala lásce nový řád.
Publikoval(a): Claire Tinkova, 3.2.2017
Přečteno (301x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lindos, Mirastus, MonikaZ, Rose-H

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti