Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Matematika

Matematika

Trubka Petr Úvahy » ostatní ...

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=r3ghsO5Avcs&spfreload=10&bpctr=1471613885

Docent Špačková nás učila matematiku.
Variace kombinace permutace.
Bach napsal Variace na Haendla.
Agatha Christie kombinovala novelu 10 malých černoušků.
Co jsou ty permutace už jsem zapomněl.
V permu žili na Zemi dinosauři.
V permafrostu zůstali zmrzlí mamuti.
Mám v tom guláš.
To je z toho, že jsem na přednášky chodil pozdě.
Publikoval(a): Trubka Petr, 19.8.2016
Přečteno (183x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Kytka62, Polux Troy

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 11:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti