Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Duhová láska

Duhová láska

Rose-H Úvahy » o Lásce

Anotace: Proč? Kde se láska bere, jaká je a proč jí tolik lidí ztrácí, proč je tak pomíjivá?

Tak jako 1. máj, je pomíjivá i láska. Přijde zlehka, z nenadání, našlapuje v botičkách z hedvábí. Je tak křehká, jako kvítek třepetající se v chladném větříku. Může kráčet pevně, rok za rokem nebo pominout a zlomit se pod náporem života. Proč? To lidé neví, jak s ní zacházet – milovat ji, hýčkat, radovat se z oblázku, kapky rosy, sledovat pestrost motýlích křídel…. Být v kolotoči žití a nemít v srdci temnotu, která ničí duhovou barvu lásky. Protože láska tančí ve všech barvách země i nebes, jen ji musíme být nablízku, aby nás mohla svým jemným šatem pohladit a dát nám kus štěstí.
Publikoval(a): Rose-H, 25.5.2016
Přečteno (402x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: slzy-deště

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 21:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti