Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Má kniha

Má kniha

Ve Ve Úvahy » ostatní ...

Anotace: Má milá knížko!!!!!

Ty, která jsi moje nejmilejší přítelkyně, kdykoliv otevřeš své srdce, abys mě potěšila ve špatných i dobrých dnech.
Umíš mě vždy rozveselit i roztesknit. Když se skloním nad tvé hustě popsané stránky, jsem jako v jiném světě. Vtáhneš mě s sebou do míst zajímavých i obyčejných, do pocitů všech hrdinů a mezi sny a životy. Četba je vždy zajímavá a já se ze svého života opět přesouvám do tvého děje, krajiny, představ.
Otvírám tě stále, kdykoliv mám možnost a čas utéct k tobě myšlenkami. Vím že jsi vždy při mě když jsem smutná. Věřím že tvoje autorka se bude velmi snažit, aby mi s tebou bylo vždy dobře jako doted'. Doufám, že budeš mít stále více čtenářů, kteří tě budou otvírat stejně rádi jako já a kteří pochopí to kouzlo snů, které v sobě ukrýváš pro další generace dychtivých čtenářů.
Publikoval(a): Ve Ve, 10.5.2016
Přečteno (188x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 19:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti