Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Trampové jdou na čundr

Trampové jdou na čundr

Trubka Petr Úvahy » Humorné

Anotace: bejvávalo

Trampové jdou na čundr
chleba buřty do žebradla
půllitry či kanady
kopřivák či maskáče
širák nebo hučku
tele nebo usárnu
ráno na cestě, večer u ohně
nohy připálený, záda nastuzený
to je trampská romantika

Ale z tohodle dělat básničku
to si radši pustím KTO
a otevřu kozla.
Publikoval(a): Trubka Petr, 6.5.2016
Přečteno (234x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, děda včela, gogol

Spodek

Stránka generována 12.5.2024 15:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti